Onze trainingen en Diensten

diensten_Training.jpg

VerkooptrainingenInstituut Dorenbos c.s.

Verkopen is een handeling om de aankoop van producten en/of diensten aan te moedigen en het koopgedrag op korte, middellange of lange termijn positief te beïnvloeden ten gunste van de (potentiële) klant en de eigen onderneming.

Management_trainingen.jpg

Management trainingenInstituut Dorenbos c.s.

Uiteraard is de stijl van leidinggeven (management) zeer persoonsgebonden (gelukkig!), maar het feit blijft dat het de belangrijkste taak van het management is om de medewerkers voor 100 procent te stimuleren en hun inventieve en creatieve ideeën te laten omzetten in volstrekt heldere initiatieven.

Management.jpg

DienstenInstituut Dorenbos c.s.

Onze adviseurs beschikken allen over een zeer uitgebreide kennis en ervaring welke is gebaseerd op hun eigen jarenlange praktijkervaring en de benodigde theoretische kennis, ieder met zijn eigen specialisme.

Bel ons +31 6 305 15 560 of email naar info@instituutdorenbos.nl

Wil je meer informatie? Of wil je direct een afspraak inplannen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Maak vrijblijvend een afspraak
KMO_certificaat2.jpg

Meer dan alleen Nederland ...

Instituut Dorenbos c.s. is een internationaal erkend opleidings- en consultancy instituut. Ook in België zijn we KMO-gecertificeerd.

Al onze trainers en consultans beschikken over jarenlange ervaring in sales- en/of directiefuncties. Zij hebben allen de ambitie om de groei van de medewerkers en organisaties te realiseren. Dit doen ze middels hun eigen ervaring in combinatie met de op maat gemaakte trainingsprogramma's.