Management Communicatie

Is communiceren wel zo makkelijk als het lijkt?

Het antwoord is "nee".

Deze training, c.q. workshop, is gericht op de belangrijkste vormen van communicatievaardigheden. Op een persoonlijk interactieve en ervaringsgerichte manier leren wij je effectief communiceren, zoals communicatie o.a. door middel van lichaamstaal en het effectief overbrengen van de boodschap, waardoor een duurzaam contact opgebouwd kan worden met anderen en communiceren een tweede natuur wordt.

Onze volledige maatwerk workshops en trainingen bieden een praktisch handvat om deze experts te helpen om dit wel te realiseren. In de praktijk is gebleken dat deze workshops en trainingen vaak leiden tot pragmatische en resultaatgerichte oplossingen binnen de organisatie waarin deze experts werkzaam zijn. Het motto daarbij is altijd dat ‘de schoenmaker zoveel mogelijk bij zijn leest blijft’. Het meten, evalueren en coachen is een vast onderdeel van deze trajecten.

Maatwerk is eveneens bij deze workshops onontbeerlijk. Instituut Dorenbos c.s. heeft de experts in huis met ervaring in een grote diversiteit aan branches.

Deze trainingsmodule wordt afgesloten met een uitgebreid kennis assessment. Na een voldoende resultaat wordt een certificaat verstrekt.

Deze training van Instituut Dorenbos c.s. kan op elke locatie worden gegeven.

Maak vrijblijvend een afspraak