Van gezondheidsprobleem naar functioneringsoplossing

Ziekteverzuim! Als je deze term in het woordenboek opzoekt, betekent het: afwezigheid door een gezondheidsprobleem. Maar hoe vaak is jouw medewerker afwezig in verband met een gezondheidsprobleem? Vaak ligt er een heel andere oorzaak aan ten grondslag. En dus ook de oplossing.

Wil je graag het (te) hoge verzuimpercentage en dito kosten terugdringen en tevens de betrokkenheid en tevredenheid van je medewerkers vergroten, dan is de training: “help mijn medewerker is afwezig, en nu?” de oplossing.

In deze training krijg je alle tools om het verzuim binnen de organisatie of je afdeling stevig terug te dringen, zelfs al voor deze is ontstaan.

Door een combinatie van de juiste wetenschappelijke achtergrond en methoden, praktijkgerichte cases en het verkrijgen van meer zelfinzicht, vertaal je een aanvankelijk gezondheidsprobleem naar een functioneringsoplossing.

De gezondheidsproblematiek is wat ons betreft niet relevant; het gaat om het goed functioneren van je medewerkers, nu en in de toekomst. En dit doe je samen met je (afwezige) medewerker. Je leert om gezamenlijke doelen en verantwoordelijkheden te creëren en hebt een solide arbeidsrelatie gebaseerd op vertrouwen: Nu en in de toekomst!

Interesse gewekt? Neem je contact met ons op.

Maak vrijblijvend een afspraak