Wilt u het verkoopresultaat verhogen, Educatie = Groei!

Deze trainingsmodule bestaat idealiter uit 1 dag en wordt afgesloten met een kennis assessment. Na een voldoende resultaat wordt een certificaat verstrekt.

De training helpt de deelnemers om in zakelijke telefoongesprekken met prospects en klanten tot professionele telefoongesprekken te komen waarbij er een commercieel motief bestaat. Het gaat hier expliciet niet om cold calling, deze koude acquisitie wordt wettelijk beperkt en leidt in de praktijk allesbehalve tot langdurige klantrelaties.

Het ontbreken van non-verbale communicatie in telefoongesprekken maakt het bereiken van de doelstelling van commerciële telefoongesprekken (bijvoorbeeld de opvolging van leads) in veel gevallen lastig of zelfs niet te realiseren.

De training zoemt in op maximale structurering van de gesprekken, het realiseren van de doelstelling en het aanreiken van tools die hierbij kunnen helpen.

De intake van deze training betreft het vaststellen van het gemiddelde klantprofiel van de opdrachtgever zodat ook hier optimaal praktijksituaties kunnen worden geïntegreerd in de training.

Deze training van Instituut Dorenbos c.s. kan op elke locatie worden gegeven.

Maak vrijblijvend een afspraak