Wil je het maximale rendement, Educatie = Groei!

Voor beroepsbeoefenaren in elke branche (o.a. accountancy, advocatuur, bouw en infra, medici, etc. etc.) wordt de expertise vooral bepaald door excellente, specifieke beroepskennis. In de praktijk zien we dat het bepalen van commerciële strategie en de uitvoering hiervan met optimaal customer relationshipmanagement vaak geen tweede natuur is van deze experts.

Onze volledige maatwerk workshops en trainingen bieden een praktisch handvat om deze experts te helpen om dit wel te realiseren. In de praktijk is gebleken dat deze workshops en trainingen vaak leiden tot pragmatische en resultaatgerichte oplossingen binnen de organisatie waarin deze experts werkzaam zijn. Het motto daarbij is altijd dat ‘de schoenmaker zoveel mogelijk bij zijn leest blijft’. Het meten, evalueren en coachen is een vast onderdeel van deze trajecten.

Maatwerk is eveneens bij deze workshops onontbeerlijk. Instituut Dorenbos c.s. heeft de experts in huis met ervaring in een grote diversiteit aan branches.

Deze trainingsmodule wordt afgesloten met een uitgebreid kennis assessment. Na een voldoende resultaat wordt een certificaat verstrekt.

Deze training van Instituut Dorenbos c.s. kan op elke locatie worden gegeven.

Maak vrijblijvend een afspraak